post@pakkejulekalender.no

Hvis din henvendelse gjelder en bestilling husk å merke den med bestillingsnummer. 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe som helst du lurer på! Fyll inn skjemaet under også kommer vi tilbake til deg så fort vi kan!

Ofte stilte spørsmål

Når blir pakkekalenderne sendt med posten?

Hvis du bestiller din kalender i august, september eller oktober vil din bestilling bli sendt i slutten av oktober. Med mindre annet er spesifisert fra din side.  

Kalendere som blir bestilt i november sendes straks de er ferdig i produksjon, dette vil komme an på hvor stor pågang vi har da alle kalendere lages på bestilling. 

Hva er det egentlig som er i kalenderen?

Ideen bak pakkejulekalender.no er å lage advenskalendere med pakker slik som mor ville gjort om hun hadde laget de selv. Så innholdet er variert og tilpasset kjønn og alder. Hadde mor laget kalenderene selv ville hun passet på at innholdet ikke bare passer til kjønn og alder, men også at gavene barna får står i stil til hverandre og at evt godis er likt. 

Når vi får inn en bestilling har vi et RIKT varelager å velge fra, vi velger varer utifra ukedag/helg, kjønn, alder, hva vi har til akkurat denne søskenflokken. Penal til en, penal til alle. Men tilpasset slik at alle barn vil være mest fornøyd med det penalet de fikk. 

Vi legger også vekt på at det ikke skal være for mye dill, men en del ordentlige ting som skolesaker, refleks, kule tykke sokker og annet som er av nytteverdi. Men vi må også ha dager med moro som leker og annen underholdning. Varene vil variere veldig i de forskjellige kalenderene, men vi har gjort et grundig forarbeid med å lage et rikt lager så vi kan velge ut 24 flotte varer når du bestiller din kalender. 

De siste trendene innen småvarer og populære marker er godt representert. Vi har brukt flere måneder til å utvikle et lager som inneholder varer som vi har bestilt inn i partier slik at du skal få et rimelig produkt, med høy verdi og kvalitet. 

Er kalenderne pakket inn?

Ja alle våre kalendere består av 24 innpakkede gaver som er nummererte fra 1 til 24. Gavene kan henges på ditt adventsoppheng, du kan stille de ut, henge de i trappen, gi en gave hver dag eller andre kreative løsninger. Om du ønsker oppheng i tillegg kan dette legges til via annet i vår nettbutikk. 

Er det masse godis i kalenderne?

Kalenderne kommer inkludert godis dryss, dvs litt godis her og der i hverdager i tillegg til godis i helgene. Om du ønsker mindre godis kan du spesifisere dette i kommentarfeltet på slutten av din bestilling så kompanserer vi med litt høyere verdi på gavene. Om du ønsker mer godis kan du legge dette til via annet i vår nettbutikk. 

Hvordan kan jeg sende en kalender i gave?

Hvis du bestiller en kalender på vegne av noen kan du velge ulik faktura og leverings adresse. I tillegg kan du skrive en hilsen i kommentarfeltet som vi skriver pent ut på en lapp og legger ved din bestilling. 

Kan dere garantere at alle kalenderlukene vil falle i smak?

Vi kan ikke garantere at alle lukene vil være AKKURAT det personen ønsket seg, men vi kan garantere at vi gjør vårt ytterste for å få dette til. Vi har mange fornøyde kunder som bestiller kalendere hos oss år etter år, samtidig som vi kjører spørreundersøkelser og har et panel vi kan spørre angående hva vi skal putte i kalenderne og hvordan vi kan holde titt med moter og forbedre oss hele tiden! 

Hvordan ble pakkejulekalender.no startet?

Pakkejulekalender.no er etablert av mamma Hannah Willoch. Det var en kveld for mange år siden da hun satt på gulvet og hadde lagt klart kalendere til hele sin familie på rekke og rad før hun pakket inn. Hun tok et bilde og la dette ut på sosiale medier, så kom kommentarene: Tar du bestilling? Og vipps så var pakkejulekalender.no etablert med økende antall bestilling hvert år! 

Pakkejulekalender.no satser på fornøyde kunder, som ønsker å bestille neste år, derfor legges det mye arbeid i hver eneste bestilling nettopp for at kundene skal bli fornøyde. 

Hvor lages kalenderne?

Pakkejulekalender.no har produksjons lager på Bergemoen i Grimstad på sørlandet. Her produserers kalenderene ved at varene velges fra lagerhyllene også pakkes kalenderne inn, videres sendes de via post eller kan hentes via personlig henting på lageret. 

Når lønner det seg å bestille?

Det lønner seg å bestille tidlig av to grunner, den første er at det er en del kalendere på tilbud i tiden før det blir stor pågang. Den andre er at jo tidligere du bestiller din kalender, jo større vareutvalg vil pakkeren din ha å velge fra. 

Hva menes med pute i barnkalenderluke 24?

I 2018 har vi bestilt en noen nydelige puter til luke nummer 24 i barnekalenderne, det er 10 ulike varianter av puter som alle passer til forskjellige alder og kjønn. Putene er partivare og blir luke nummer 24 så langt lageret rekker, kalendere som bestilles etter det går tomt vil få et flott erstatningsprodukt. 

 

Vil du anbefale tema kalender eller klassisk kalender?

Tema kalenderne er mer spesifikke, alle varene vil følge et spesielt tema. Men alikavel være full av overraskelser. 

Englekalenderen inneholder 24 engler, da vet mottageren at her kan det pyntes med en ny vakker engel hver dag mot jul, men åssen engelen ser ut vil være en spennende overraskelse hver dag. 

Unicorn kalenderen inneholder et produkt med noe innen enhjørning hver dag, barnet vet at det blir enhjørning tema. Overraskelsen er hva barnet får! Blir det skolesaker, leke eller noe annet spennende. 

 

De klassiske pakkekalenderne er mer uforutsigbare, så overraskalsen er stor hver dag. Hva som helst kan dukke opp i neste gave, men det vil alltid være en gave som passer til mottagers alder, kjønn og hva søsknene får den dagen. 

Manglende faktura i høstferien?

Pakkejulekalender.no har høstferie i uke 40 og det vil bli ettersendt fakturaer for bestillinger gjort i uke 40 fra mandag 08.10.